IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
30.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 355 (1.7.2008 alkaen)
Koko
436 jäsentä
Tyttöjä: 298 (69 %)
Poikia: 138 (31 %)
Keski-ikä
33,8 vuotta
Otos: 276 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta
Valvojat
MadFin

Jäsenet (436)

chainsawRottapoikaThrallimiwwroosaijLKaY^^metsis^^Ronski-ReinoLerssiaerosolXenni-jokke-pappa-pilvipoksrocesZouXsamuZki
- Vanhemmat »
Mietin pääni puhki, että mitä söisin kun tekee mieli natustella. Kävin mielessäni läpi lähikaupan karkkiosaston (valkeaa sokeria ja lisäaineita), snäksiosaston (suolaa ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), suunnilleen kaiken kekseihin ja jäätelöön ja takaisin. Mitään fiksua ei tullut mieleen.
Aloin pohtia vihannespuolta. Tajusin että meillä on jääkaapissa (jee, ei myrskyn läpi tarpomista sinne kauppaan) porkkanoita. Kävin veistämässä pari tikuiksi, ja nyt on leuoille tekemistä.

Olen silti aika pahasti jumissa valkean viljan, sokerin ja muiden ravintoaineköyhien ruokien suurkulutusperheessä. Joten toistaiseksi mussutan vaikka mitä epäterveellistä (myös maapallon kannalta; esim broileria mitä en kyllä omassa kodissani syö) ja vain haaveilen kunnollisesta, terveellisestä ruokavaliosta. Ongelmia tulee kun luen lisää ja lisää ravinto-oppia: kohta en vaan löydä mitään mitä söisin, tuijottelen vaan huuli pyöreänä jääkaappiin että nälkäiseksi jäänen tänäänkin...

Varsinkin kun tuon ruuan kammoksuminen on tavallaan henkistä laatua. En jaksa vaivautua tekemään ruokaa kun se kumminkin on tosi köyhää. Vaikkapa joku voileipä; kasviksilla täytettynä se maistuu, mutta kun siihen sitten kuitenkin "pakosta" kuuluu leipä ja margariini, kenties myös juustoa tai lihaa. Ja kasvikset pitää huuhdella ja pestä ja... Niin, kaupasta ostettavan ruuan saattaminen syömäkuntoon - niin vaivalloista.

ANNAMONNiGimme F O O DLuonut: ANNAMONNiTorstai 02.04.2009 21:04

Ma tahto ruakaaa.

alurae[Ei aihetta]Luonut: aluraeMaanantai 15.12.2008 17:44

hannaö ! sanoo:
hhahhhaa arvaa mitä me syötii eile mirol
laura sanoo:
no :D
hannaö ! sanoo:
gggrillimakkaraa
hannaö ! sanoo:
kylmänä
hannaö ! sanoo:
käytii ostaa
laura sanoo:
HYI VITTU


15.12.2008 15:57 <4llu^^^> mäki syön aina välil kylmänä :P
Joidenkin ihmisten mielestä syödessä ei saisi pitää toista ihmistä suussa. miksi ruoka suussa ei saa olla toisen ihmisen suussa? Minkä takia kauhuleffoissa veistä kaytettään ilman haarukkaa. Tai pelkkää haarukkaa käytettäessä se on eri kädessä kuin veitsen kanssa. Miksi en söisi pelkällä ruokapöydällä? sairaimmat söisi pelkällä haarukalla? Mistä haarukkaa ja veistsi on saanut alkunsa? miksi ruoka suussa ei saa puhua? Pidätkö kyynerpäitä pyödän päällä? Minkä takia päällä? Ymmärrän, että se saattaa olla sotkuista. Ruoka on ruman näköistä ja se roiskuu. Toisen ihmisen suorittamista. Mistä se idea on revitty?


imka[Ei aihetta]Luonut: imkaTorstai 30.10.2008 20:06

kananuudeleita, vaaleeta leipää + katkaraputuorejuustoo ja appelsiinimehua. :))

ccillaSyöminen <3Luonut: ccillaTiistai 19.08.2008 00:29

Firestarter13Pikku iltapalaaLuonut: Firestarter13Perjantai 04.07.2008 01:07

Valkkaripatonkia jonka välissä juustoa ja vielä lautasella erikseen paljon vihanneksia, kurkkua ja tomaattia sekä maitoa juomana iltapalana. Siis ihan terveellisimmästä päästä tällä kertaa.
- Vanhemmat »