IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ö __ Ö'''Sunnuntai 06.09.2009 17:17

Outo sunnuntai aamu kyllä.

Näin unta, jossa tapahtu vaikka mitä ihan sika outoa. Siinä oli ihmisiä, jotka olen jo melkein unohtanut.
Se oli... outo uni.. ja.. niin.. Siinä tapahtu oikeesti tosi outoja juttuja... ei helvetti oikeesti.. Ö__ö''
Jotain niiiiin out-of-nowhere juttuja.. Pysty ees sanomaan ääneen! XD

Söin ihan törkeesti aamupalaa, tällä pärjääkin sitten koko päivän :''''DD Mut oli pakko, kun pelotti et mitä jos joku muu syö ne viimeiset palat hyvää leipää, tai loput muromyslit jajaja-- ;; w ;;´´ XDDDD oon ihan sika.

Tosi yksinäinen olo, tarvitsisin kaverin jonka kanssa vois jutella kaikesta ja jolle voisin kertoa tästä kaikesta...oudosta. Jooo. Toisaalta mulla on nyt hauskaa yksinkin XD Nauran kaikelle... äh perhana!! XDD

Mun pitäis kirjottaa arvostelu yhdestä kirjasta jonka luin. On vaan hankala alottaa sen arvostelun kirjottamista, kun en oikein osaa sanoa mitä mieltä olen kirjasta.. Se sai mut ihan hämmilleen! Tavallaan taidan tykätä siitä, tosi paljon. En tiedä mitä mieltä oon päähenkilöstä, kun... tavallaan hän on sellainen, jota tekisi mieli halata, mutta sitten toisaalta häntä tekisi mieli lyödä. Ja tuota... niin. Tavallaan ymmärsin liiankin hyvin joitain asioita, mutta sitten tavallaan mietin että voinko oikeasti ymmärtää.
Äh! ihan hirviä tunne tämä hämmentyneisyys!

Osamu Dazai - Ei enää ihminen
"Yozon kolme muistikirjaa kertovat herkästä ja selvänäköisestä ihmisestä, joka tuhoutuu juuri hyveisiinsä: selvänäköisyyteen ja herkkyyteen. Aluksi hän yrittää teeskentelyä voidakseen selviytyä hengissä tässä teeskentelyn maailmassa. Vähitellen rooli syöpyy pois ja jäljelle jäävät muut epätoivoisen lohdutuksen keinot, ensiksi alkoholi ja naiset. Rakkautta ei ole, koska rakastamisen kykyä ei ole. Tsuneko - jota tuskin voi sanoa Yozon rakastetuksi, hän on vain eräänlainen säälin sisar - menee mereen, koska väsyy ihmisenä olemisen mahdottomaan tehtävään. Nuori vaimo Yoshiko, jonka rajattomaan luottamukseen Yozo vilpittömästi kiintyy (>>hän on ihmisluottamuksen nero>>), raiskataan, >>Yoshikon eheä luottamus näytti puhtaalta kuin vesiputous vihreiden lehtien keskellä.>> Juuri tämän ehjän luottamuksensa takia Yoshiko sortuu ja päätyy tuskallisen elämän ansoihin. Vilpitön luottamus on Dazain kokemuksen mukaan synnin lähde."

Oon muuten rakastunut. kaikkeen. Musiikkiin, teksteihin, kuviin, tuoksuihin. Ja siihen yhteen...(aistiin?tunteeseen? öh?!)... jota samalla vihaan niin paljon </3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.