IRC-Galleria

GJN

GJN

直立のチョコレート。// ULTIMATE PERKELE

Selaa blogimerkintöjä

Kristillinen ilmaisjakelulehtiSunnuntai 17.10.2010 00:04

"Seksuaalisuus - Jumalan lahja

Jumala loi seksuaalisuuden ihanaksi ja kauniiksi asiaksi, iloksi miehen ja vaimon välille, valtavaksi mahdollisuudeksi antaa ja saada rakkautta ja hellyyttä. Jumala asetti seksuaalisuuden käytölle rajat, suojellakseen meitä väärinkäytön aiheuttamilta vahingoilta, ei kieltääkseen meiltä jotain hauskaa. Seksi on kuin karkki; karkit ovat ihania ja niistä saa iloa ja niin kivaa hauskuutta. Ne ovat kauniita katsella ja makeita maistaa. Mutta niiden käytölle on rajoituksia: olisi hyvä syödä niitä aterioiden yhteydessä tai karkkipäivänä, hampaat pitää muistaa pestä ja ottaa xylitoli-purkkaa tai -pastillia. Jos nämä rajoitukset unohtaa, niin vähän aikaa on tosi kiva mussuttaa karkkia koko ajan. Mutta sitten menevät hampaat rikki, ne näyttävät rumilta ja suu on kipeä. Kaikki tuntuu ja maistuu pahalta. Karkkikaan ei enää maistu miltään, kun sen makuun niin tottunut ja turtunut; joulusuklaa maistuu näkkileivältä.

Jumala haluaa antaa meille ihanan häälahjan. Saamme avata paketin hääyönä. Mieti sitä ihanaa jännitystä hääpäivänä; vilkaisette Rakkaasi kanssa toisianne silmiin vähän väliä päivän mittaan: "Mitä ihmeitä meitä onkaan odottamassa, kun jäämme juhlan jälkeen kahden kesken?". Mutta, entä jos muutittekin samaan kotiin jo viisi vuotta ennen häitä? Hääyö on samanlainen yö, kuin kaikki muutkin yöt: "näkkileipää". Kuka jaksaa pitkän juhlapäivän ja kaikkien herkkujen päälle syödä näkkileipää - ei kukaan. Silloin käydään pitkän juhlapäivän päälle väsyneinä nukkumaan. Sama kuin olisi kurkistanut joululahjapaketteihin jo lokakuussa; jaksaako niitä sitten joulujuhlien päälle enää avata. Lahjaksi tarkoitettu yllätys ja jännitys on pilalla ja menetetty.

Mutta vielä on mahdollisuus saada takaisin lahjan "käyttöarvo": se ilo, hellyys, rauha, rakkaus, turva ja luottamus, jonka Jumala on siihen luonut. Sen saat pyytämällä Jumalalta anteeksi, että olet käyttänyt lahjaa väärin, pyytämällä puolisolta anteeksi, että et jaksanut odottaa ja arvostaa kauneinta mitä häneltä sait, otit sen liian varhain tai avasit pakettisi jonkun toisen kanssa. Silloin lahjan arvo palautuu, pölyt sen päältä karisevat ja kaikki sen kauneus ja loisto tulee esiin. Siinä ovat taas ne ihanat siunaukset, jotka Jumala on siihen laittanut, ja jokainen yhteinen hetki on ihana hetki, täynnä iloa ja luottamusta.

Kun Jumala asetti seksin käytölle rajat, hän halusi suojella maailman lapsia, sillä tämän lahjan väärinkäytöstä kärsivät eniten maailman lapset: isättömät, äidittömät, jotka syntyivät vanhemmille, jotka eivät olleet sitoutuneet toisiinsa, eivätkä olleet valmiita lapsia hoitamaan, AIDS -orvot, lapset, jotka satuttavat itseään seksisuhteissa liian varhain, kuin aikuiset eivät pitäneet aikuisten juttuja aikuisilla."

- Minna Tuunanen, Savo-Karjalan Ajan Fakta (kristillenen ilmaisjakelulehti)

Kerrankin huvikseni lukaisin pikkusen artikkelin lehestä matkalla suihkuun enkä vielä sinne täten joutanut kun tämä popahti silmään.

Pientä analyysiä:

"Jumala loi seksuaalisuuden ihanaksi ja kauniiksi asiaksi, iloksi miehen ja vaimon välille, valtavaksi mahdollisuudeksi antaa ja saada rakkautta ja hellyyttä. Jumala asetti seksuaalisuuden käytölle rajat, suojellakseen meitä väärinkäytön aiheuttamilta vahingoilta, ei kieltääkseen meiltä jotain hauskaa."
Rivien välissä lukee, että bi-, homo- ja lesboseksuaalisuus on väärin.

"Seksi on kuin karkki; karkit ovat ihania ja niistä saa iloa ja niin kivaa hauskuutta. Ne ovat kauniita katsella ja makeita maistaa."
Mutta karkit lihottaa kun taas seksi pitää kunnossa. Tämä kohta myös sanoo, että myös kristilliset ovat pervoja ja katsovat pornoa/sivusta kun jotkut panee.

"Mutta niiden käytölle on rajoituksia: olisi hyvä syödä niitä aterioiden yhteydessä tai karkkipäivänä, hampaat pitää muistaa pestä ja ottaa xylitoli-purkkaa tai -pastillia."
Tai pikemminkin: "sitä olisi hyvä harrastaa kun on soveliasta ja aikaa, muista pestä lakanat ettiei muut huomaa ja käytä kortsua. Ps. kirjoitit ksylitolin väärin.

"Jos nämä rajoitukset unohtaa, niin vähän aikaa on tosi kiva mussuttaa karkkia koko ajan. Mutta sitten menevät hampaat rikki, ne näyttävät rumilta ja suu on kipeä. Kaikki tuntuu ja maistuu pahalta. Karkkikaan ei enää maistu miltään, kun sen makuun niin tottunut ja turtunut; joulusuklaa maistuu näkkileivältä."
A.k.a. paneskelu on aluks kivaa, mut sitten vittus laajenee helvetisti ja näyttää kamalalta ja perseesees sattuu. Sua ei saa tyydytettyä enää elefanttikaan. Et kiihotu saati saa orkkuja.

"Jumala haluaa antaa meille ihanan häälahjan. Saamme avata paketin hääyönä. Mieti sitä ihanaa jännitystä hääpäivänä; vilkaisette Rakkaasi kanssa toisianne silmiin vähän väliä päivän mittaan: "Mitä ihmeitä meitä onkaan odottamassa, kun jäämme juhlan jälkeen kahden kesken?". Mutta, entä jos muutittekin samaan kotiin jo viisi vuotta ennen häitä?"
Lyhyesti sanottuna vastustat esiaviollista seksiä.

"Hääyö on samanlainen yö, kuin kaikki muutkin yöt: "näkkileipää". Kuka jaksaa pitkän juhlapäivän ja kaikkien herkkujen päälle syödä näkkileipää - ei kukaan. Silloin käydään pitkän juhlapäivän päälle väsyneinä nukkumaan. Sama kuin olisi kurkistanut joululahjapaketteihin jo lokakuussa; jaksaako niitä sitten joulujuhlien päälle enää avata. Lahjaksi tarkoitettu yllätys ja jännitys on pilalla ja menetetty."
Kerro mulle tilanne, jolloin mies kieltäytyy seksistä BD Hirveätä yleistämistä miehistä, tiedän ja anteeksi puolestani. Mutta kuka sanoi, että jos on vähän syntinen ja harrastaa esiaviollista seksiä, että panoa tapahtuu joka yö BD? Nämä ovat vasta kaksi ääripäätä.

"Mutta vielä on mahdollisuus saada takaisin lahjan "käyttöarvo": se ilo, hellyys, rauha, rakkaus, turva ja luottamus, jonka Jumala on siihen luonut. Sen saat pyytämällä Jumalalta anteeksi, että olet käyttänyt lahjaa väärin, pyytämällä puolisolta anteeksi, että et jaksanut odottaa ja arvostaa kauneinta mitä häneltä sait, otit sen liian varhain tai avasit pakettisi jonkun toisen kanssa. Silloin lahjan arvo palautuu, pölyt sen päältä karisevat ja kaikki sen kauneus ja loisto tulee esiin. Siinä ovat taas ne ihanat siunaukset, jotka Jumala on siihen laittanut, ja jokainen yhteinen hetki on ihana hetki, täynnä iloa ja luottamusta."
Ai pyydän all mightylta anteeks ja vittuni kutistuu taas tiukaks et voidaan jatkaa? BD Luuletko kans et pettämisen jälkeen pelkkä anteeksipyyntö puolisolta enää auttaa?

"Kun Jumala asetti seksin käytölle rajat, hän halusi suojella maailman lapsia, sillä tämän lahjan väärinkäytöstä kärsivät eniten maailman lapset: isättömät, äidittömät, jotka syntyivät vanhemmille, jotka eivät olleet sitoutuneet toisiinsa, eivätkä olleet valmiita lapsia hoitamaan, AIDS -orvot, lapset, jotka satuttavat itseään seksisuhteissa liian varhain, kuin aikuiset eivät pitäneet aikuisten juttuja aikuisilla."
Ainut kohta josta olen täysin samaa mieltä XD

Elikkäs älkää enää toimittako kristillislehtiä tähän osotteeseen, tai auon päätäni lisää o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.