IRC-Galleria

Megiddo_Flame

Megiddo_Flame

In Sorte Diaboli.

Teinit.Tiistai 12.06.2012 14:01

Nonnii, täs on nyt jonki aikaa tarkkailtu erilaisten nuorten kuvia, blogeja, ja kommentteja niissä. Myöskin kommentoitu on joihinkin. Useimmiten riitää et menet ja kehut jotai nätiks/kauniiks ni haukutaa het rumaks, läskiks, pervoks pedariks/papaks :D Joo kyllähä mä tiiän et mun ulkonäkö ei o parhaimmasta päästä, mutta ei se haittaa ku on nainen joka rakastaa mua tällasena ja oon aikas vitun tyytyväinen ja onnellinen siitä.

Ja tää johtaa siihe et ku menee ja kehuu jotai teinii ni käsketää vittuu ku luullaa et koitetaa iskee, VAIN kun sanoo jotain nättiä. Ja sit niillä lukee vielä et pitää kommentoida, JA jotain nättiä, ja kun niin tekee ni tulee sama vastaus kun edellä, yllättävän harva kiittää tai mitään, mut niitäkin on. Eipä siis osata ottaa kohteliaisuutta vastaan vähemman komeilta miehiltä ku ajatellaan heti notta "yy toi on ruma ja se koittaa jotain, varmasti yrittää iskee mua d44". Olis se iha kiva ku nää pikkuset ymmärtäis että: KAIKKI MIEHET EI HIMOITSE TEITÄ JA HALUA PANNA TEITÄ!

Ykski teini alko suoriks haukkumaa ku sanoin kauniiks, ja koitin jopa kiltisti selittää että ei ollu muuta tarkotusperää muutaku et kehuin sitä kauniiks, ni vastauksena tulee että "joo nii varmaa älä selitä kyl mä miehet tunnen..." .... Tjoo kyl tuntee miehet, ikää oli hurjat 15v ja just täyttäny, ja ku sanoin että sori nyt mut aatteli sanoo jotai nättiä ja kehuu kauniiks, mut et o tosissaa nii ihmeelline ja kaunis et koittaisi iskee ku seurustelen, ja toiseks ei oikee toi linnatuomio nappais iha hirveesti, ni sama vastaus "joo älä selitä kuiteki yrität ! "

Tästä pääsee kysymyksee johon ei löydy vastausta, et millä VITULLA ! teinitytöt kuvittelee olevansa niin helvetin kauniita ja seksikkäitä ja ihmeellisiäkin et kaikki jätkät/miehet koittaa iskee niitä ? Joku vois koittaa perustella tota asiaa mulle. Kait seki tekee että kaikki just kehuu upeeks ja muuks sellatteeks, mut kohdataa tosiasiat, se yli-imelä kehumine tarkottaa aika usei VAIN sitä, että on tarpeeks lutkan näkönen kuvissa ja siltä vois irrota. Rehellisesti, kuinka moni täälläki galleriassa iha tosissaa aattelee et hei tol on vitun upee runko, mut haluisi muutaki ku panna sitä, yritetää hiuka ?!

Ei voi ymmärtää sit millää tommost menoo..

Eiköhä tos ollu suuripiirtei kaikki sanottava, aonaki toistaseks.

peace out !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.