IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänä aamuna jo puoli viideltä. Ajattelin olla taas aamuvirkku.
Join äsken aamukahvit mikä herätti myös. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Pitää käydä kaupassa, lenkille aijon mennä päivällä, pyykkiä pitää pestä ja salitreenit on illalla. Alan kohta tekemään kauppalappua. Huomenna ajattelin tehdä ruoaksi lohikeittoa. Se on yksi mun lempi keitto mitä teen useasti ja nyt mun tekee sitä taas mieli. Lunta on tullut yöllä en pääse kauppaan polkupyörällä vaan pitää mennä kävellen. En yhtään tykännyt tänä aamuna että lunta oli tullut. Toivon että sulaa nopeasti pois.
Eli pitää myös laittaa jalkaan talvikengät. Kohta jaa viikonlääkkeet dosettiin niin mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa hakemassa nuo leponexit ja lisää karpalokapseieita. Ne alkaa olla loppu. Kaikkia muita lääkkeitä on vielä. Eli masennuslääkkeitä ja rauhoittavia. En nyt olen syönyt rauhoittavia pitkään aikaan ja se on vaan hyvä. Olen voinut silleen hyvin etten ole joutunut ottamaan niitä. Katsoin eilisen putous jakson oli hauska. Enää pari jaksoa niin sitten se loppuu. Toivon että Hannu Gandhi voittaa sen hahmo kilpailun. Se on ollut jotenkin niin mahtava hahmo ja sillä on ihana ääni kun se puhuu. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu salkkareissa. Innolla haluan nähdä. Ihan kivaa mennä salille tänään. Laitan päälle ne mun uudet David urheiuvaatteet mitkä ostin tokmannilta.
Tosi hyvä löytö oli. Pitää sitten kesällä katsoa jos ostaa niitä vaatteita taas lisää sekä muita kesävaatteita. Odotan kovasti että pääsisi tuonne New Yorker liikkeeseen shoppailemaan. Se on yksi mun lempi vaateliike. Kävin siellä viimeksi vähän ennen joulua mutta en ostanut silloin sieltä mitään. Pitää kysyä jos mun yksi kaveri lähtisi mun mukaan sinne. Tehtäisiin kunnon shoppailureissu. Sekin tykkää siitä vaateliikkeestä. Pitää alkaa suunnitella näitä reissuja pikkuhiljaa.
On sitten mitä odottaa. Shoppailu on aina kivaa välillä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.