IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

toivottaan uniklubi julisteeseen.. Keskiviikko 03.12.2008 18:35

http://suosikki.fi/starat/s/suosikin-suuri-julistekilpailu/stoori/

KEITÄ SUOSIKIN JULISTEISIIN?

Sinä päätät sen nyt! Osallistu netissä Suosikin julistekisaan ja kerro meille, kenestä tai mistä haluat julisteen lehteen painettavan. Toteutamme lukijoiden julistetoiveita koko kevään 2009 ajan.

Olemme painaneet kuluneen vuoden aikana Suosikin julisteisiin niin kovimpia kotimaisia artisteja kuin legendaarisimpia ulkomaisiakin bändejä. Julkkareissamme ovat Golden Stars -otsikon alla vierailleet esimerkiksi suurimmat suomalaiset maailmanvalloittajamme The Rasmus, Nightwish ja Hanoi Rocks sekä tämän numeron posterissa armoitettu jouluvieraamme HIM. Emme ole myöskään unohtaneet Suomi-skenen uranuurtajia, PMMP:tä, Apulantaa emmekä Fintelligensiä.

Legendat-juttusarjan myötä olemme julkaisseet esimerkiksi Queenin, Metallican ja KISSin kaltaisten rockjättiläisten seinäkuvia. Legendat-äänestys huipentuu joulukuun Suosikissa, ja kisan voittanut bändi Mötley Crüe poseeraa itseoikeutetusti joulukuun julkkarissa.

Nyt on sinun vuorosi kertoa meille, mitä Suosikin julisteisiin laitetaan. Yksinkertaisesti kerro meille, kenet haluat julisteissamme tulevana vuonna nähdä. Toteutamme ensi kesään asti lukijoiden julkkarihaaveet!

Suosikin julisteet ovat Sinun tapettisi! Tottahan Sinulla on oikeus ja velvollisuus päättää siitä, kenet seinällesi ripustat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.