IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

SinäTuuba, PASKA!Torstai 31.10.2013 23:34

Reilun vuoden verran minua on sapettanut YouTuben todella epäkäytännöllinen yhteistyö Google-palvelun kanssa. Itselläni on nyt 6 eri kanavaa Tubessa (joista tosin kahdessa olen vain osallisena) ja aktiivisesti käytän kolmea.

Alunpitäen on minun ja Youtuben suhde takkuillut kun piti ensin luoda gmail-tili ennen kuin pystyi luomaan tubekanavan. Minä sitten suutuspäissäni loin erilaisia Gmail-sähköpostiosoitteita että pääsen nopeasti itse asiaan: käyttämään youtubea. Sähkäriosoitteet olivat tyyliin "paskasaatana@gmail.com" ja "paskahelvettisaatana@gmail.com" mitä toivottavasti alleviivaa ärtymykseni kyseistä palvelua ja sen monimutkaisuutta kohtaan. Salasanoista en jaksanut välittää.

Sitten tuli se (koska nyt tulikaan), että Youtubeen pääsee ainoastaan laittamalla sähköpostiosoitteen, eikä accountti enää riittänytkään. Minä sitten paniikissa etsiskelin kaikin mahdollisin keinoin noita hätäisesti tekemiä sähköpostiosoitteita ja salasanoja, mutta tuloksetta. No, kuinka ollakaan pitkällisen arvailun jälkeen sain kuin sainkin arvattua yhden sähköpostiosoitteeni ja pääsin taas kirjautumaan tubeen.

Nyt kokoajan sisäänpääsyäni estävät eri "Käytä Chrome-sisältöäsi kaikilla laitteilla" ynnä muut hauskat hoxit ja pyydetään laittamaan tietoturvaa suojaavaa puhelinnumeroa ja näin. Että pitää yksinkertaisista asioista tehdä niin perin vaikeita! Lisänä vielä se, että se postilaatikko on siirretty Jumalan selän taakse, kun ennen se oli etusivulla. Sitten kun sinne joskus harvoin löytää niin on tullut 26 kommenttia ja pari yksityistä!

Saisivat tehdä karvalakki Youtuben meille tavallisille ihmisille, joille ei oo niin suurta väliä, jos joku nyt pääsee meikäläisenä kirjautumaan tai meille, jotka eivät halua solmia avioliittoa Google Chromen tai minkään muun kanssa. Ei kun hetkinen, tästähän on tehtykin jo karvalakkimalli ja sitä kutsutaan VHS-kasetiksi. Ei muuta kun kasetti sisään ja video lähtee pyörimään! So simple!

Päivän biisi: Zen Café - Ja mulle nauraa variksetkin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.