IRC-Galleria

Soffiia

Soffiia

Definitely not an angel but I'm not that evil, you know?

ROAWRKeskiviikko 29.12.2010 20:13

Kirjoita asioita 5 eri ihmiselle, jotka haluat heille sanoa,
mutta et välttämättä koskaan tule sanomaan.
1. Jos noin pahasti haluut et mun elämä menee päin persettä, nii voit yksinkertaisesti tulla kertomaan siitä minulle suoraan päin naamaa, eikä tarvii esittää mittää kaverii, tai yrittää olla minä. :))

2. Sä itteasias pyöräytit koko mun elämän ylösalaisin, vaik ei koskaan nähtykkää toisiamme, ja vaik en koskaan uskaltanukkaa sanoo sitä sulle suoraan, ja nyt vituttaa ku en sanonut, koska välil tuntuu siltä vieläkin vaik ei pitäis, enkä oo uskaltanu enää puhuu sulle, koska tiiän et meil molemmil on jo toinen, ja mä tiiän ettei sais tuntuu tältä, mut I rawr you. <3

3. Kiitti et jaksat kestää kaikki nää mun paskat, kaikki tyhmät jutut mitä aina teen, kaikki veitsestä poliiseihin, ja jaksat kuunnella ku yöllä neljän aikaan soitan itkien kertoakseni et kaikki menee päin vittua. Vaik ollaan niin erinlaisii, me ollaan silti ihan samanlaisii, ja bestiksii ikuisesti. <3 :)

4. Jos sä vittu noin paljon vihaat mua, et tuut sen mulle myöntää, sanot et haluisit lyödä mua, haukut mua joka helvetin päivä, syötät mulle lääkkeitä jotka meinas tappaa mut, etkä välittänyt vaik näit mitä tein, nauroit vaan, niin nyt voisin kyl sanoo sulle että haista sinä äijä paska.

5. Mä oikeesti tykkään sust ihan vitusti, mut noi sun jutut menee välil liian pitkälle... :// Haluisin et säkin tajuisit et mullakin on jonkun sortin tunteet, vaik monet luuleekin ettei mulla ole koska en niitä koskaan osaa näyttää...
Mut kyllä, minäkin voin suuttua, ja paljon siedän mut kaikkee en kumminkaa... Eli jos haluut et tää onnistuu, voisit ees yrittää.



ÖÄÄÄÅÅÅ mul on vähän tekemisen puutetta... :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.