IRC-Galleria

Suunta-ohjaaja

Suunta-ohjaaja

Hei! Suunta-palvelu on auki sunnuntaista-torstaihin klo 18-21, www.suuntapalvelu.fi

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Takkuaako opiskelemaan hakeminen? Haluatko löytää töitä tai tekemistä omalta paikkakunnaltasi, ehkä vähän kauempaakin? Tuntuuko Sinusta, että tarvitsisit jotain tukea eteenpäin pääsemiseksi elämässä muttet ole varma mitä ja mistä?

Suunta-palvelussa neuvotaan erityisesti 15-25 -vuotiaita nuoria muun muassa näissä mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jolloin vastaamme Sinulle sähköpostilla tai puhelimella tai otamme yhteyttä Skypellä.

Voit myös lähettää kysymyksesi tekstaamalla 13131 – viesti alkuun SUUNTA.

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin aina 24 tunnin kuluessa! Chatissa voit taas keskustella reaaliaikaisesti Pelastakaa Lapset ry:n työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa kahden kesken – ja aina luottamuksellisesti.

Suunta-chat on auki arkisin ja sunnuntaisin klo 17-22 osoitteessa yle.fi/suunta. Lauantaisin chat on kiinni, mutta voit silloinkin jättää yhteydenottopyynnön! Tällöin vastaamme sunnuntai-iltaan mennessä.

Suunta-ohjaaja vierailee myös Netarin chatissa Galtsussa perjantaina 29.11. klo19 alkaen.

Netari-yhteisössä olleen kyselyn vastaajista ei juuri kukaan ollut Suunnasta kuullutkaan! Tervetuloa siis juttelemaan ja tutusmaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.