IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

viikonloppu!Sunnuntai 24.02.2008 01:21

No joo, ei siitä eilisestä liikuntapäivästä tullut mitään. Kävin tekemässä haastattelun, aleksilla ja entisessä työpaikassa, missä meni aika pitkään...olin illalla tosi väsyny enkä saanut itseäni liikkeelle millään. Loppujen lopuksi nukahdin koira kainalossa, vaatteet päällä, meikit naamalla, kaikki valot päällä sekä telkku huutaen olohuoneen sohvalle. En herännyt edes siihen, et teemu yritti herättää kun tuli töistä. Heräsin vasta tänään 8 aikaan sohvalta ja kömmin sänkyyn nukkumaan :D.

Katrin matsi ei menny ihan niin hyvin kuin toivottiin, Marjut Salo voitti tuomariäänin 2-1. Tasaväkinen matsi oli, mutta yks piste marjutille tuli kuopion kilpailevan seuran - riennon - tuomarilta. Jostain syystä aina tän seuran tuomarit tuomitsee katrin häviöön, vaikka katri olisikin selkeästi voitolla. Pettynythän Katri oli, mutta kyllä se tästä. Katri on tosiaan lahjakas, huhtikuussa on sitten SM-kisat hämeenlinnassa, minne mennään koko perheen voimin :).

Tänään kävin sitten ensin tunnin hölkkäämässä ja sitten salilla. Jalkoja tein poikkeuksellisesti 100kg, kun en viitsinyt tällä kertaa :P nostella isoja 50kg levypainoja pois prässistä. Yleensä teen 95kg näitä pidempiä sarjoja - kun ei enää voimaa samalla tavalla jalkoihin hae kuin aikaisemmin. Huomenna sitten salille hanin kanssa ja uimaan :). Ja illalla ennen Wallanderia jäälle hulin kanssa. Maanantai menee koululla ryhmätyötä tehdessä, mutta saas nähdä, käynkö sitten koulun salilla vai pidänkö ns "lepopäivän".

Kohta kömmin nukkumaan, väsyttää kovin joten unen saannista ei pitäisi olla ongelmia.

Mikään ei muuten ole ihanampaa kuin kölliä sohvalla teemun kanssa varsinkin kun se välistä rutistaa silleen ihanasti ja oikein kunnolla. Tulee tosi hyvä olo :).

Niin ja burtsovin mymälän korvapuustit on ollu aika kovassa huudossa nyt viikonloppuna, ne on ihan megahyviä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.