IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Plah!Maanantai 25.02.2008 00:04

Pöh ja pah, ei siitä uinnista tullut tänäänkään mitään :/.
Kävin aamusta hurtan kanssa jäällä, sitten ahkeroin kotona ryhmätyön kanssa. Sen jälkeen kello oli jo niin paljon, ettei keskustan uimahallille kannattanut enää mennä, se menee sunnuntaisin jo neljältä kiinni. Petosen uimahalli olis ollu auki, mutta matkat sinne plus molempien sisäänpääsy olis tullu liian kalliiks :P. Mentiin sitten teemun kanssa kotkankalliolle, minä edeltä käsin koska treenit kesti sen kaks tuntia eikä teemu jaksa olla siellä niin pitkään. Niin ja äsken käytiin koko perhe jäällä heittelemässä vähän keppiä tuolle pösilölle (kenestä pösilöstä onkaan kyse, sitä voi miettiä ;P). Nerillä oli hauskaa - toi on kyllä niiiiin keppihullu koira ettei mitään rajaa.

Penkistä nous melkein se entinen ennätys, oli ihan grammoista kiinni :P. Nyt on päässy treenaamaan maksimia vähän huonosti tuon univelan yms. takia.

Aiheutin salilla pojille jännittäviä tilanteita tänään :P. Nostin penkistä maksimia ja mulla oli turvaraudat siinä laitettuna, saan selän sen verran hyvin kaarelle, että jos painot ei nousekaan rinnalta, selkää suoristamalla tanko jää niiden rautojen varaan ja pääsen pujahtamaan sieltä alta pois. Mutta eihän nämä poika-rukat sitä tienneet :D. Olin siis nostamassa entistä maksimia ja jonkin verran tanko nousikin rinnalta, mutta tyssäs just sellaseen kohtaan, että ihan vähän lisää voimaa niin nousisi siitä ylös asti. Mutta ei, jonkin aikaa yritin mutta lopulta oli pakko luovuttaa ja laskea tanko takas rinnalle. Tämän nähtyään paikalle pöllähti yksi mies ja muutama säikähtäneen näköinen nuorukainen, jotka jäivät katsomaan ihmeissään, kun vaan rennosti laskin tangon rinnalle, suoristin selän penkkiin jolloin tanko jäi turvarautojen varaan ja pujahdin alta pois :D. Siinä sitten se vanhempi mies jäi kiinnostuneena kyselemään, mistä olen oppinut nostotyylin ja antoi joitakin tosi hyviä käytännön vinkkejä esim. hengityksen suhteen :).

Niin ja eilen olin ensin menossa väärälle koululle kisoja katsomaan :D. Keskustassa on ainakin 3 koulua ja sekoitin 2 niistä keskenään (ne on tosi lähekkäin). Menin lyseon kouluun sisään ja katselin ihmeissäni, kun porukkaa siellä kyllä oli, mutteivät näyttäneet ihan nyrkkeilijöiltä saatikka sitten alasta kiinnostuneilta. Sipsuttelin siellä laukku olalla, meikit naamalla, hiukset laitettuna korkkarit kopisten kun joku nainen tuli kysymään:"Sinä olit varmaankin tulossa näihin MENSA:n testeihin?" - jeah! Totesin mielessäni, että VÄÄRÄ KOULU :D, mutisin naiselle jotain ja sipsutin tieheni. Olisi pitänyt piruuttanikin mennä tekemään, sit ihmetellä jos olisi saanut idiootin paperit :D.

Mutta huomenna menen aamusta uimaan ja käyn salilla hieman jumppaamassa, en varsinaisesti treenaamassa :). Kouluun menen 11:20 junalla eli kahdeksaan olisi hyvä olla hallilla. Huomisesta tulikin treenipäivä, mutta vähän rennompi sellainen!

Niin ja ei tehtykään kiinalaista kun ei ehditty; haettiin tänään chilipossua paistetuilla nuudeleilla puoliksi mukaan :P. Aika hyvää oli ;)!

Ihanaa muuten kun on saanut nukuttua, olo on aivan erilainen! Ei harmita eikä kiukuta mikään, on tosi energinen ja hyvä olo! Jännä miten paljon uni mullakin vaikuttaa, ei tule mistään mitään ja tuntuu, että muuttuu jopa ihan eri ihmiseksi jos univelkaa kertyy liikaa :S.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.