IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Intiaa!Torstai 13.03.2008 15:35

Eilen oli aika elämyksellinen päivä! Mentiin rakkaan taiteilija-siskoni kanssa Mandan luokse intia-teemailtaan. Olin tosi väsynyt ja varsinkin yläselän lihakset on taas ihan juntturassa (vaikka teemu hiero niitä eilen).
Manda oli sisustanut asuntonsa intia-tyyliin, kattanut olohuoneen lattialle intialaisittain "pöydän" (eli syötiin lattialta), taustalla soi intialainen musiikki ja minä sain pistää päälleni aivan ihanat intialaiset pökät (jotka sain kotiini)! Asunto oli valaistu kynttilöillä ja erikoisilla lampuilla ja Mandalla itsellään oli päällä intialainen vaate (en muista sen nimeä). Syötiin siinä illan aikana Mandan tekemää intialaista ruokaa intialaisittain oikealla kädellä ja leivän kera sekä maisteltiin intialaista viiniä, minkä me siskoni kanssa toimme alkon teematuliaisena :P. Olin säästelly mahaani iltaa varten ja olin TOSI nälkäinen mikä näkyi myös siinä että ruokaa tuli syötyä PALJON :P (siitäkin syystä, että se oli tajuttoman hyvää). Jälkiruoaksi saatiin teetä ja sellaista jännää makeaa leipää (näytti ehtoollisleivältä) sekä pähkinöitä :P.

Sitten saatiin mekin kokeilla siskon kanssa intilaisia vaatteita ja otettiin kuviakin. Oltiin vaan ja juteltiin vaikka mitä! Oli aivan mahtavan ihana ilta. Kun pääsin kotiin, olin ihan rättiväsyny. Katottiinkuitenkin vielä teemun kanssa yhdessä illan heroes ja sit mä kävin nukkumaan.

Nyt sitten virkeänä lukemaan maanantain kokeeseen :).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.