IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Kesäilyä.Perjantai 16.05.2008 21:41

Hitto, eilen masentu kyllä aika täydellisesti. Käppäilin koululta juna-asemalle ja taivaalta tulee tuutin täydeltä puhdasta lunta! Ei oikein voinut ajatella muuta kuin:"Vasta viime viikollahan minä haistoin jo kesän..."
Masentavaa.

Huomenna siskon tupareihin/synttäreihin/läksiäisiin. Kehtaa lähteä avokkinsa kanssa kuun lopussa koko kesäksi aasiaan seikkailemaan. Kamala ikävä tulee, enää ei voikaan soittaa jos on jotain mielenpäällä, yksi tukipilareistani lähtee maailmalle *snif*. Toivottavasti matka kuitenkin onnistuu ja heillä olisi oikein hauskaa!

Meilläkin suunnitellaan kesää. Alkukesän olen töissä heinäkuun 18. päivään asti. Säästelen sen minkä vain suinkin pystyn, sillä loppukesästä juhlitaan minun synttäreitä, meidän vuosipäivää ja Teemun syksyn 30-vuotis-päiviä. Syksyllä ei päästä reissuun, niin tehdään nyt kerralla oikein kunnon matka. Ajateltiin nimittäin lähteä 2 viikoksi thaimaaseen! Ostan Teemun lentoliput synttärilahjaksi. Rahaahan tämmöiseen ei periaatteessa olisi, mutta Teemu on ansainnut sen ja ennen kaikkea...me ollaan ansaittu se matka! Ollaan jo suunniteltu, et käytäs sekä bangokissa, että jossain rantaloma-paikassa. Vuokrataan ainakin muutamaksi yöksi sellainen rantamaja, käydään ratsastamassa norsuilla yms seikkaillaan. Sekä syödään mahtavaa ruokaa, tietty ;).

Ärsyttää nyt vaan, kun pitäisi säästää, niin löytäisi itselle vaikka mitä ihanaa ostettavaa. Keskiviikkona kuolasin yhtiä aivan ihastuttavia saappaita, jotka oli vielä alennuksessa, mutta ei. Ei raaski ostaa. Laukun ostin alekorista kuitenkin ;). Onneksi sain suhteellisen hyväpalkkaisen työn ja vaikka tilitoimistotyö ei olekaan sellaista mitä "haluaisi" tehdä, aina ei ole valinnanvaraa. Ja mikä on suuri plussa on se, että meikäläisellä on varmasti yksi maailman parhaimmista ja ihanimmista työnantajista!

Kohta salille tekemään vähän vatsalihaksia yms. kevyttä jumppaa. Treenaan yhtä tanssikoreografiaa samalla, huomenna olisi treenit ;). Mutta hyvin huomaa, miten peruskestävyys on kasvanu huimasti verrattuna esim viimevuoteenkin: pystyy tekemään paaaljon pidempiä juoksulenkkejä, varsinkin nyt, kun sain sellaiset sukat, jotka ei hierrä nuiden uusien kenkien kanssa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.