IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

PurnaustaTiistai 01.07.2008 13:06

Voi helvetin helvetti, että ottaa päähän. Niin, olisihan se pitänyt mennä eilen aikasemmin nukkumaan, että tänään olisi edes jollain tavalla pirteämpi ja tehokkaampi töissä, mutta ei...

Jo useamman viikon olen saanu käydä valittamassa jollekin helvetin nulikkajengille, kun jätkät tulee pelaamaan palloo siihen IHAN viereiselle aidatulle koulun kentälle (oikeesti se on kirjaimellisesti siinä meidän talon kulmassa). Ei siinä pallon peluussa mitään, mutta helvetti kun penskat pelaa sitä keskellä YÖTÄ. Sitten aina herää siihen tai en saa unta just sen takia, kun jatkuvasti kuuluu tasainen pompotus ja helistys (potkiivat aitaa vasten josta kuuluu ihan mukava ääni). Se kenttä suhteessa viereisiin taloihin on vielä sellasessa kohdassa, että äänet kaikuu tosi hyvin ja mä kuulen niiden pelaamisen samalla voluumella kuin ne pelais siinä korvan vieressä.

Ja joka helvetin maanantai-tiistai välinen yö sama juttu. Mistä saatanan ruuvista niille pitää oikein vääntää, että yöllä on PIKKASEN väärä aika tulla pelaamaan, oikeesti oon sanonu niille samasta asiasta jo monta kertaa ja ei...kun korvien välissä ei tapahdu mitään eikä liiku mitään, niin eihän sille mitään voi.

Ja selityksiä on kuultu vaikka minkälaisia: ei päivällä kerkee pelaamaan, on yleinen kenttä saa mekkaloida...jos minä ehdin töiden jälkeen käydä salilla, mennä pyörällä ratsastamaan, tulla kotiin, käyttää koiran, venytellä, syödä iltapalaa ja katsoa vielä töllöä päälle, niin on helvetti kumma jos pennut ei saa järjestettyä aikaa päivällä pallon pelaamiseen. Oikeesti eilen palo pinna lopullisesti kun taas kuuli sen tutun pompotuksen ja helistelyn. Ja eilen yksi niistä valopäistä sitten ärtyneenä tokas, että oonko minä muka joka saatanan aamu ylhäällä koulun kellon soiton aikaan...jep, kyllä ja vielä aikaisemminkin! Jotkut ihmiset katsos käyvät töissä, tervetuloa aikuisuuteen ja itsenäiseen elämään, tässä vaiheessa sitä viimeistään huomaa, ettei raha kasva puussa.

Nyt oon taas ihan saatanan väsyneenä töissä - ja vittuuntuneena kun ei saanu taaskaan nukuttua. Univelka vaikuttaa ihan kaikkeen: mokailen töissä, oon tosi flegmaattinen, treeni ei kulje kun lihaksetkin tarvitsisivat unta, oon ärtyny ja kiukkunen ja kiukuttelen milloin mistäkin ja ihan typeristä asioista...univelka on pahinta, oikeesti.

Seuraavana maanantaina jos ne saatanan urpot uskaltautuu taas siihen helvetin kentälle, käyn pommittamassa sen kirotun pallon taivaan tuuliin.

ÄRRRRRR!

Purnaus helpottaa aina :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.