IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Matkakuumetta!Tiistai 15.07.2008 14:02

Reilu viikko reissuun...kaikki tuntuu vielä hirmu kaukaselta ja epätodelliselta. Käytiin sunnuntaina ulkona syömässä Teemun loman kunniaksi ja juttelemassa Teemun työkaverin/kaverin Cyrilin (henkan ranskalaisvahvistus :P) ja sen tyttöystävän kanssa Thaimaasta. Cyrilin isä asuu siellä, joten ranskispoika on reissannu siellä useamman kerran - heiltä saatiinkin hyviä vinkkejä matkan varrelle.

Bangkokissa on kuulemma sellainen eläinpuisto, jossa on krokonkesyttäjiä ja siellä voi otattaa itsestään kuvan tiikerin VIERESSÄ. Siis ei mitään puhettakaan, että häkki olisi välissä, vaan voisit vaikka kaulailla kisun kanssa ja senhän minä aion tehdä :P. Eli jos meikäläisestä ei kuulu syksyynkään mennessä mitään, olen joko kisulin ruokaa, tai sitten päättänyt vain karistaa suomen pölyt jaloistani ja asettunut thaimaaseen asumaan ;). Tänä viikonloppuna pitää ilmeisesti taas lotota :D.

Uusia matkareittejäkin on ilmaantunut: Kanchanaburi kuulostaa hyvältä, sillä siellä on Kwai-joki, jossa voi yöpyä lautan päällä! Kuulostaa romanttiselta ja ihanalta :P. Jos vain aika suinkin antaa periksi, sinne suunnistetaan ja sitten Ciang Maihin, joka on pohjoisen thaimaan pääkaupunki. Ciang Maissa käydään elefantti-vaelluksella ja viidakkovaelluksella, jossa kuulemma pysähdytään vesiputoukselle uimaan! Lisäksi siellä voisi käydä katsomassa ronsu-esityksen, jossa kärsäkkäät näyttävät mihin pystyvät. Ovat pirulaiset kuulemma niinkin taitavia, että osaavat maalata aivan aidon näköisiä maalauksia ohjaajansa opastuksella! Aion kyllä ostaa sellaisen maalauksen, jos ei vain ole liian tyyris.

Pohjoisesta lento etelään ja näillä näkymin ensiksi Koh Samuille hieman rantailemaan :P sekä tutkimaan saaria (minkä siis vain ehtii). Ja katsomaan lisää ihania vesiputouksia :P.

Koh Samuilta Cha Amiin tai Hua Hiniin. Tai sitten yövytään Cha Amissa ja käydään aina Hua Hinissä. Hua Hinissä voi kuulemma vuokrata hevosen puoleksi tunniksi tai tunniksi ja ratsastella pitkin hiekkarantaa - unelma! Olin aika innoissani kun kuulin :P. Aion laukkailla siellä hurjana pitkin rantoja kuin soturi Xena konsanaan :P.

Cha Amista/Hua Hinistä sitten lopuksi takaisin Bangkokkiin viimeiseksi yöksi 5 tähden luksushotelliin :P. 10.8. tuskallinen lento takaisin kotosuomeen (ellei arpaonni suosi lotossa).

Harmittaa ettei koiraa viitsi tyrkätä pidemmäksi aikaa hoitoon eikä Teemu saanut samaan aikaan vapaata, Thaimaaseen olisi voinut varata aikaa vaikka 29 päiväksi (koska kuukauden jälkeen pitää hakea viisumia). Mutta kyllä tämä reilun 2 viikonkin reissu kelpaa! Ja varmasti mennään vielä joskus takaisin seikkailemaan :P.

Brasiliankin haluaisin joskus nähdä, mutta ehkä vasta sitten, kun ollaan reissattu vähän enemmän. Vuoden päästä sitten toivottavasti uusi reissu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.