IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Sataasataasataasataa...Perjantai 06.10.2006 13:04

Yksi kuiva päivä kiitos...kastunut melkein joka päivä (oma vika tosin kun pitää hyöriä paikasta toiseen). Hyvä etten kävellyt jo heti alkuun toimistosta ulos, kun taas heti aamusta tulee ainakin miljoona hommaa lisää tekemättömien lisäksi - meillä on pientä henkilöstövajausta ja kauhea kiirus koko ajan. Vaikuttanu siten, että nykyään vaan vituttaa olla töissä ja illalla vituttaa nukahtaa kun tietää, että seuraavana päivänä taas melkein kaaos ja kauhee kiire jälleen...pakko oli tulla purkautumaan vaikka aikaa ei periaatteessa siihenkään olisi :D.

Kauhee kiire joo...ja täällä sitä vaan kirjotellaan :D. Mutta tämä taitaakin jäädä päivän ensimmäiseksi ja viimeiseksi tauoksi.

Töiden jälkeen sali, suorilta jaloilta maastaveto ja keskikroppa-päivä. Muut treenit menny päin vittua kun väsymyksissäni menin särkemään olkapääni (pientä revähdystä tai vastaavaa). Penkki jää toistaiseksi, ehkä vielä jopa viikoksi. Kyykkyä en ole edes harkinnut...laitteilla tehny jotain (paskaa), käsillä uskaltanut jotain pientä. Kattoo nyt mitä maastavedosta sanoo. Sitten käyny lenkillä ja ratsastanu ja höyrynny kaikkea muuta - ja yrittäny venytellä. Nyt ihan oikeesti skarppaan sillä alueella. Niin ja illalla ekat bänditreenit :D - jess! Laulaminen rentouttaa ja antaa aivan mahtavan fiiliksen! Ja meillä on mukava porukka :). Alkoholi jää tänä viikonloppuna, en halua mitään kramppeja lisää ja muutenkin se vaikuttaa unensaantiin liikaa (ja mulla sitä univelkaa edelleen ja lisääntyy vaan). Jostain syystä en saa unta kuin muutaman tunnin jos on pulloa enempää ottanu alkoholia - kummaa...mutta kroppa kaipaa kunnon palautumista. Pitää yrittää rauhoittua - ainakin päiväksi :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.