IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Huumori kukkiiPerjantai 24.04.2009 12:55

Oli eilen bänditreenit, aika levoton päivä :D. Treenit meni suurimmaksi osaksi pelleilyksi, räpättiin ja humpattiin...saatiin me ehkä jotain aikaiseksikin. Esittelin eilen muille aikaansaannoksiani sen oman kappaleeni osalta, tuntu toimivan ihan hyvin. Hieman erilainen kappale meidän muihin kappaleisiin verrattuna, rokimpi.

Pääsykokeet ei jännitä enää ollenkaan niin paljon eilisen jälkeen, kun muisti taas sen ihanan rennon, huolettoman tunteen, kun pysty vain elämään musiikin mukana miettimättä sen kummempia. Vaikka tekniikka onkin viikossa parantunut paljon, saa taas paljon rennommin laulettua, ei sitä kuitenkaan eilen miettinyt paniikin omaisesti. Oli aivan mahtavat treenit :). Ei kyllä paljoo menoa haittaa, vaikka kiipparisti on kanttori ja kitaristi sekä basisti kirkon miehiä hekin :D. Härskejä juttuja, sai taas nauraa eilen itsensä kipeeksi.

Ihanaa kun aurinko paistaa! Ja ihanaa kun hani on vapun vapaalla :). Päästään yhdessä juhlimaan (ja juhlitaan muuten rankasti, niin paljon energiaa ja aikaa noi pääsykokeet on vieny :D), nyt viikonloppuna vielä viimeinen tsemppi ja rutistus...ja tänään pitäisi viimeistään laittaa viestiä jami-bändille nuista kappaleista, pitää hieman tarkastella sitä sävelkorkeutta vielä.

Viimeinen laskenta on alkanut ;).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.