IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Kiirettä kiirettä!Torstai 03.09.2009 12:54

Eli eli...eilen soitti konsalta laulunopettaja, hain pedioppilaaksi AMK:n ja innokkaita ilmoittautuneita oli paljon, joten he järjestävät laulukokeet maanantaina. KÄÄK! Toivottavasti menee hyvin, vielä ei ole hajuakaan, minkä kappaleen siellä vetäisi. Mutta tänään laulutunti, katotaan Minnan kanssa eri vaihtoehtoja ja valitaan parhain...

Maanantaina on myös bänditreenit, johon mun pitää kattoo kaks uutta kappaletta ja harjotella myös kahta aiempaa. Huomenna on teemun synttärit, lauantaina serkun häät...eli kiire tulee! Pitää yrittää huomenna ruokatauolla laulaa töissä ja kaikkialla, missä vaan pystyy. Sama lauantaina. Sunnuntaina sitten voikin jo harjotella ihan vapaasti omassa kodissa...ja maanantaina vielä ruokatauolla töissä.

Mutta ihanaa tämmöinen pieni kiire ja tekemisen tunne, musiikki herättää eloon ja on ihan eri meininki kuin hiljaisena kautena. Sitä on niin onnellinen, että pääsee tekemään, vaikka kiire tuleekin. Ja ihanaa, jos tästä eteenpäin on todella aktiivista tällä saralla!

Aika useestikin tulee uppouduttua musiikin maailman niin täydellisesti, - johonkin kappaleeseen tai tekniseen ongelmaa - ettei huomaa laulavansa oudoissa paikoissa. Koiraa ulkoiluttaessa, kävellessä jonnekin, työpaikalla matkalla vaikka ulko-ovelle. Havahtuu vasta kun huomaa ihmisten kummastuneet katseet, kun yks alkaa hyräilemään itsekseen ihan yllättäen :D. Tulee sellainen kylähullu-fiilis ;).

Niin ja tiistaina on jälleen jamit, sinne pitää niitäkin biisejä vielä käydä läpi. Onneksi on tuttuja, ei oo hirveesti opeteltavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.