IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

RillutteluaPerjantai 30.03.2007 13:12

Tänään Teemun kanssa viihteelle, ehkä alkuillasta Amarilloon. Nerdieltä kuvattiin lonkat ja kyynärät keskiviikkona, kennelliiton tuloksia odotellessa...

Sattumien summaa...omasta pyörästä puhkesi takakumi alkuviikosta ja Neriltä loppu piimä eilen illalla. Piti sitten Teemun aataminaikaisella pyörällä kipaista valintataloon ostamaan ukolle kaljaa ja koiralle piimää (itselle tarttui limu mukaan ja ehkä sellainen pieni pantteritassupussi). Ostokset kangaskassiin, kassi tangolle, perse satulaan ja eikun menoksi! Ainut vaan, että muutaman metrin päästä kangaskassi heilahti pinnojen väliin musertaen yhden piimäpurkeista, joka levisi uskomattoman tehokkaasti ympäriinsä. Voi sitä vitutuksen ja ihmetyksen määrää. Pyörä piimässä poljin kotiin putsaamaan muita ostoksia. Yeah mikä ilta.

Neri sai aika paljon piimää (mitä jäi jäljelle räjähtäneestä purkista, räjähti silleen että muuten pysy ehjänä mutta yläosa aukes paineen johdosta :S ), varsinainen piimäparta koko akka. Tänä aamuna tulikin tyytyväisenä tuhisemaan viereen, Teemu oli armelias ja päästi hetkeksi sänkyyn :).

Ah kohta kesä, rullaluistimet, piknikki teemun kanssa ja paljon löhöilyä ulkosalla (jos säät sallii, sateella köllitään sisällä). Ehkä heinäkuussa jonkin sortin matka, akka menee anopille hoitoon :P (nerin JA teemun mutsin onneksi, jääkaapin huoleksi).

Mutta näillä puheilla viikonloppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.