IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

TuloksiaPerjantai 27.04.2007 13:06

Ensinnäkin...nerin lonkka/kyynärkuvausten tulokset tulivat viimeviikolla. Molemmat kyynärät 0 ja vasen lonkka A, oikea B (vai olikohan just toisinpäin...:P). Mutta terve likka kuitenkin :).

Ja sitten nyrkkeilystä, mikä oli aikamoinen pettymys tuomaroinnin osalta...sisko taisteli upeasti finaaliin asti, jossa vastassa oli järvenpääläinen tyttö. Ei nyt reilusti paremmin, mutta selvästi paremmin nyrkkeillyt siskoni kuitenkin tuomareiden takia hävisi ottelun, vaikka jokainen maatiainen katsomossakin tajusi todellisen tilanteen. Ainoa keino voittaa olisi ollyt tyrmäys, mistään muista osumistaan sisko ei syystä tai toisesta saanut rekisteröityjä pisteitä, jostain kumman syystä tuomarit unohtivat painaa pistenappia aina pisteen tultua. Siskon valmentaja oli tietysti raivoissaan, Katri oli tehny valtavasti töitä kullan eteen ja olisi sen ansainnutkin, mutta tällaista tämä nyrkkeilyssä valitettavasti on. Joskus tuomarointi kusee ja pahasti. Jos en ihan väärin käsittänyt, ottelun jälkeen jokunen tuomareista kävi jälleen pyytämässä anteeksi virheellistä tuomiota - niin, jälkeenpäinhän se on hyvä pyydellä. Muiden nyrkkeilijöiden valmentajat kävivät myös pahoittelemassa epäreilua tilannetta Katrin valmentajalle. Valitettavasti tällainen tuomaritoiminta tekee hallaa tulevaisuuden naisnyrkkeilylle, vaatii todella vahvaa ihmistä jatkaa kisaamista jos ei saa ansaitsemaansa tulosta. Persiilleen mennyt tuomarointi vaikuttaa myös katsojamäärään. Siskon valmentajalle tullut pitkin viikkoa puheluita siitä, miten ihmiset eivät enää halua mennä katsomaan nyrkkeilymatseja sen takia, että vaikka tavan ihminenkin sen jo näkee, että toinen on selvästi parempi, silti toinen julistetaan voittajaksi. Muissa lajeissa sentään vaikuttaa todella vain se oma osaaminen, eikä voitto ole niin riippuvainen muiden tuomaroinnista.

Mutta eipä ole ensimmäinen kerta siskon kohdalla, ainakin kerran aikaisemminkin tuomarit joutuivat pyytämään anteeksi persiilleen mennyttä tuomarointia. Mutta näillehän ei voi valitettavasti mitään. Sisko onneksi kuuluu niihin vahvoihin ihmisiin, jotka eivät anna periksi. Treenaa tämän kauden ahkerasti, ettei kenellekään jäisi epäselväksi kuka tulevana vuonna on paras. Harmittaahan se silti, minuakin...

Mutta hopeaa kuitenkin tuli :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.