IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Juhannus-urpotMaanantai 25.06.2007 18:39

Ei helvetti mikä juhannus.

Siskon avopuolison kaverit oli vuokrannu pari mökkiä tahkolta ja menin sinne siskon ja sen avopuolison kanssa...oltiin perillä perjantai-iltana ja lauantai-aamuun mennessä mökillä kerkes käymään poliisiauto, ambulanssi ja paloauto. Ja vasta paloauton lähdettyä joku "nero" sai päähänsä tyhjentää jauhesammuttimen kuisteille, josta jauhetta lenti sisään mökkiin. Jep jep...minä olin nuorin porukasta, kaikki muut sen vähintään 4-vuotta vanhempia.

Aina välistä joku urpo sai päähänsä kaataa grillin kesken grillauksen niin että palavat hiilet lenti pitkin pientaretta, ja palokunta tuli paikalle, koska joku oli päättänyt ilmeisesti tehdä "juhannuskokon" jostain helvetin kypärästä ja sukista. Jeah...

Lauantaina taas grillattiin ja joku löysi kiinalaisia - päätti sitten räjäyttää makkaran kesken grillauksen tunkemalla kiinalaisen grillissä kärventyvään makkaraan. Samaan syssyyn räjäytettiin pihvejä pitkin pientaretta ja muutenkin roskis oli tälle porukalle täysin urbaani käsite - kaikki roskat heitettiin pihamaalle. Kiinalaisia lenti myös kuisteille ja ohikulkeviin.

Yks pahimmista idiooteista (ikää oli 35-40, isäksikin jotenkin ihmeessä päässyt) päätti leikkiä lauantaina ensin vesipyssyllä, sitten kumota täysi pommacci-pullon meikäläisen päähän, sitten tämä kyseinen urpo päätti tulla ilmottamaan meidän mökkiin, että hän aikoo käydä paskalla nimenomaan meidän vessassa ja tuli vääntämään pierua siskon nenän eteen ihan tahallaan. Kun tämä vajakki kerkesi vessaan asti, oli ovi pakko aukasta kesken toimituksen vähän väliä ja huudella kaikkein nerokkaimpia mietteitä meidän keskustelun väliin...me painuttiin siskon kanssa ulos ja jonkin ajan kuluttua tämä imbesilli kampesi myös turvonneen ruhonsa pihalle ja tuli tahallaan pyyhkimään paskasia jalkojaan minun ja siskon viereen kuistin rappusille. Sitten tämä neropatti keksi maasta paskasen kanan-filepihvin ja tuli heiluttelemaan sitä ihan meidän nenän eteen (heitin tätä idioottia päin naamaa sillä pihvillä). Sitten ylpeä esimerkillinen isukki haki sisältä töötti-torven ja tuli tööttäilemään sillä ihan korvan viereen. Siinä vaiheessa soitin Teemulle, että meikäläinen lähtee kohti Kuopiota, kohti sivistystä ja oikeita ihmisiä ja tämän puhelun aikana se kyseinen pikku-porsas keksi tööttäillä siinä puhelimen vieressä torvellaan yhäiritäkseen puhelua. Näin hyvää huumoria löytyy "aikuisilta" miehiltä, jotka jostain syystä kykenevät vielä lisääntymään - maapallon suureksi tuhoksi.

Soittelin ihmisille ja pyysin heitä hakemaan minua pois, viimein soitin Juhalle ja sanoin, että pyytää minkälaista summaa tahansa, kunhan hän vaan hakee minut pois - ja luojan kiitos, juha tuli :). Suurempaakin suurempi kiitos hänelle siitä, pelastit juhannukseni!

Kun oli lähdössä, yksi näistä urpoista tuli jakelemaan 34-vuoden kokemuksella "elämänviisauksia". Kuulemma 20-25 vuodet ovat pahinta aikaa ja vasta sitten alkaa tajuamaan elämästäkin jotain (?????!!!!). Jeah...ei millään pahalla, mutta jostain syystä meikäläinen tunsi itsensä aika helvetin paljon kehittyneemmäksi henkisesti kuin kukaan muu oli siitä porukasta (paitsi tietysti siskoni) ja koen todellakin tajuavan elämästä enemmän kuin kukaan heistä tulee ikinä edes tajuamaan. Jos elämän tajuaminen tarkoittaa tuollaista käyttäytymistä 25-ikävuoden jälkeen, minä teen ennemmin itsarin ja olen matojen ruokana, kuin urpoilen kuin mikä tahansa tampio.

Ja tässä oli vain murto-osa niistä "jännittävistä" tarinoista, mitä kyseisellä mökillä tapahtui. Ei se koko reissu tietenkään ihan pieleen mennyt, oli siellä jotain oikeastikin hauskoja sattumia ja tapahtumia...mutta rajansa kaikella.

Ja minä en vielä ymmärrä "huumoria" kun en osaa ottaa tuollaista sikailua "huumorin" kannalta. Jep...

Lauantaina kun pääsin lopulta Kuopioon, menin koisimaan ensin vähäksi aikaa Teemun ystävän kämpille (hänkin sen reilu 30-vuotta enkä voisi kuvitellakaan että kyseinen ihminen käyttäytys samalla tavalla - tai kukaan Teemun kavereista jotka kuitenkin 90% ovat aika paljon vanhempia kuin minä). Teemu tuli sitten työkavereittensa kyydillä hakemaan minut töittensä jälkeen Vänärille, missä grillailtiin, jutentiin, uitiin, pelattiin ja pidettiin hauskaa. Ja mulla oli ihan pirun mukavaa, nauroin niin paljon että vatsalihakset on nyt aika kipeenä :D.

Eli loppu hyvin kaikki hyvin :). Tiedän ainakin millä porukalla jatkossa juhlin...

Ja kiitos vielä oikeesti sulle Juha että mahdollistit mukavan juhannuksen :).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.