IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Viimeisiä viedään :)Perjantai 13.07.2007 13:00

Jeah :D.

Vielä tämä päivä töissä ja sitten lomalle. Vielä pitää tarkkaan harkita, lähteekö ilosaareen vai ei...sitten tällä tulevalla viikolla tampereelle (JEAH), sit takas kotiin. Jossain vaiheessa kampaaja ja sitten joko 26. tai 27.7. Helsinkiin, josta helsinki-vantaa lentokentältä 28.7. Rodokselle 8). Siellä ollaan rakkaan Teemun kanssa viikko ja kärvistellään kannikoita auringossa. 28. päivä sopivasti meikäläisen synttäripäivä vieläpä ja meidän vuosipäivä :). Piti joku päivä "valita" kun ei kumpikaan oikein tiedä, millon ruettiin seurustelemaan. Teemu oli vain päättänyt sen jossain vaiheessa (eikä muistanut mainita asiasta minulle ;) - miehet ).

Aika hyvät fiilikset, vaikka ulkona on pilvistä ja maa märkä. Kohta saa nukkua joka aamu oikein pitkään (paitsi matkalla ei nukuta, matkalla koetaan elämyksiä :P). Ensin oli tarkotus mennä Espanjaan Fuengerolaan, Teemun ystävä asuu siellä ja oli tarkotus saada majoitus sitä kautta...mutta halvempi majoitus ei sitten onnistunutkaan ja siinä vaiheessa päätettiin, että mennään jonnekin sellaseen paikkaan missä kumpikaan ei oo käyny. Selattiin äkkilähtöjä ja sitten valittiin tämä reissu. Hotelli oli hyvä, siedettävän matkan päässä kaikesta, eikä paikka ole mikään hiljaisin tuppukylä. Lisäksi toimintaa on tarjolla ja ennen kaikkea hyvää säätä 8).

Hotellilla olisi kuntosalikin :D, mutta Teemun toiveesta täytynee jättää se väliin (ai mitenniin jotain tylsistyttää minun ainanen salilla ravaaminen ;) ). Siellä olis myös ratsastusmahdollisuus, katsoo nyt, jos tekis jonkun vaellusreissun <3. Olis aika ihana...

Nerdie on mukana töissä, kohta pistän napit korvaan ja jatkan hommia. Välistä heitän palloa tuolle duracelille ja muuten vain rapsuttelen...rakas koira :).

Hyvät kesät kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.