IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

On turha yrittää muuttaa suhtaumista..

Mielenterveysongelmiin tai siis kehitysvammaisuuteen tai siis no siis vain yleensä mihinkään mikä koetaan erilaisuutena.

Halinto edellyttää sosiaaliturvan ja eläketurvan myöntämisen syy on jokin näistä on valittava syyksi myötää tämä toimeentuloturva.

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Käytäytymis opas ei tähän pure eikä tehoa valta ennemistö reako aina siis niin ei edes perustella miksi jokin pätös on tehty.

Ihmisuhteissa ei perustella miksi et ole enään tervetullut elämääni..

Ja siis kotiini sitä ei edes siis perustella sille ei ole todellista syytä miksi on näin tehty tätä kohtaan kukaan ei sitä kysy sen jälkeen miksi on näin..

Vaikka erialaisuus ei ilmene aina käytöshäiriöinä..

Jo itse erilaisuus on sitä jos sinulle sanotaan et voi olla ja tulla elämääni sitä ei tarvitse perustella millään tavalla mielen muutosta tätä kohtaan...

Vammaiselle asetetaan liikkumisrajoitus..

Ja vapaata tahtoa rajoitettu aina ja on siis itsestään selvää hän häiritsee joitakin nuita tai häntä pitää näin rajoittaa.

Sitä ei tarvitse edes perustella miksi..

Ja perustelu tälle on ehkä väärin syin perustein perusteltu ja se on jopa häntä kohtaan väärin..

Kun ei ole mitään väärää tehnyt silti ketään kohtaan..

Perustelu on ehkä tämä puhuu tai höpöttää ilmanaikuisia ja siintä syystä häntä hyljeksitään tulee kielteinen käänne eteen aina uudelleen.

Tätä ei voi muuttaa siihen ei muut vain tähän siis suostu olisi ehkä aitoa saman arvoisuutta ja kohtelua tälle asialle olemassa edes nyt..

Vammaisen turvallisuudesta ei siinä ole kyse ja on kyse hän ei muita siis no häiritse siis läsnäolollaan..

Ja erilaisuudella sama merkitys tähän..

Siintä syystä vaikka kuinka on itseeni aina siis sattunut ja kipeästi olen omaksunut sen syyn ja periaatteen..



En enää ole yrittänyt turhia syitä sovitella olen ulkopuolinen en mene en kysy miksi on näin täysin turhaa sitä yrittää kysyä.

Toisen puolesta tai itsensä puolesta jos kysyt ei se siintä avaudu..

Kysymällä sulkeutuu paremmin umpilukkoon..

Syyksi hyljeksintää riittää tämä syy ja käytös puheet tulkitaan sillä siis tavalla ne voi ohittaa aina näin..

ÄLÄKÄ SÄ HÖPÖTÄ ...................


Hoitojärjetelmän väärin teot..

Ja ei niitä käsitellä ei siintä johtuvia syitä ole aidosti käsitelty koskaan ja kirjattu asikirjoihin tapahtuneena totena.

Virheen tekijä on ehkä tietoisesti voinut niin tehdä jos se on mahdolista olla niin hän voi niin toimia vastaisuudessakin.

Kiitoslistassa on etusijalla 1974 -75 Opettajia muutama Psykologi ja Psykiatri ja Hallinnon virkailijoita Prykratia.........


Toiminan vaikutus on voinut mennä 30 vuotta samana syynä läpi..

Muita perusteluja ei tarvita sinun vastalauseita ei kirjata sinut aia vain siis ohitettu sinua ei edes kuunella vakavasti otettavana..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.