IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

irti tupakasta!!!!Keskiviikko 01.12.2010 13:39

mun elämässä sattuu ihan outoja asioita..
olin oulussa vapiksen porukan kanssa lauantaina 27.11
siellä meillä oli semmoinen vihreä valo- tapahtuma,eli koko päivä täynnä tapahtumaa,saarnoja,ylistystä,rukoilua,ruokailua jne
sit jo päivällä tuli tieto,et kun yks auto oli hajonnu meidän porukalta jo ouluun mennessä,niin kolmen henkilön olis pitäny lähteä yhdessä kyydissä jo lauantai-iltana takas,sillä muuten ei olis ollu kyytiä kaikille ja mä suostuin heti,et mä voin olla vapaaehtoinen,joka lähtee jo samana iltana takas tänne kuopioon.

siinä illan aikana aina taukojen aikana kävin tupakalla muutaman tyypinm kans jotka kans poltti..suurin osa siis ei polta ja se on kyl huomattu,et itekki aiemmin miettiny et haluis eroon tupakasta,mut ei oo vaan ollu voimia eikä kunnon inspistä siihen..

21.00

se oulun nuorisopastori kun rukoili siinä pyhän hengen vaikutuksessa niin yhtäkkiä mä aloin tuntea ihan outoja juttuja. mä istuin onneks kun alkoi tuntua et multa hävis kaikki voimat ja mä en jaksanu edes silmiä räpäyttää tai käsiä nostaa.
mä vaan istuin siinä ihan lötkönä ja ihmettelin et mikä mulle tuli ja sit näin et se mies oli kääntäny katseensa muhun samalla kun se rukoili ja sen käsi osoitti mua!!tää on ihan mieletön juttu sillä sen jälkeen kun mä sen huomasin niin mä aloin tuntea et joku polttaa mua sisältä päin niinkuin keuhkojen kohdalta,ihan kuin jos joku on ollu keuhkokuumeessa niin tietää,et on sellainen polttava tunne keuhkoissa.

sain sit lopulta voimat takas ja alkoi kotiinlähdön aika olemaan.lähdin tuntemattoman miehen kyydissä takas tulemaan.tiesin ainoastaan,että se oli yhden nuoren isä,joka oli mukana siellä oulussa.
se mies alkoi puhua mulle takastulomatkalla tupakasta ja sen matkan aikana mä tulin siihen tulokseen,et tottakai mä haluan tehdä sen,että lopetan tupakan polton ja 76km päästä kuopiosta lensi aski ikkunasta ja se mies pysäytti auton tien sivuun ja halas mua ja itki mun puolesta.
kello oli silloin jotain 01.00 kun soitettiin meidän omalle nuorisotyöntekijälle ja mä kerroin sille,mitä olin tehny ja pyysin et se rukoilis mun puolesta ja siinä me oltiin tien sivussa autossa sen miehen kans ja kuunneltiin puhelimen kaiuttimen kautta,kun mun puolesta rukoiltiin.

se mies heitti mut kotiin ja se on siitä illasta lähtien ottanu joka päivä yhteyttä ja eilen se toi mulle ruusun siitä hn6yvästä,että päätös on pitäny,enkä siis ole polttanu enää.

viimeinen tupakka oli siis lauantai-iltana vähän ennen iltayhdeksää ja ilman mun uskoa siihen että Jeesus voi mut vapauttaa,niin en olis tässä!!tää on niin paljon helpompaa kun olin kuvitellu ja ei ole edes mitään oireita tullu vaikka 10 vuotta oon polttanu säännöllisesti.
mun puolesta rukoillaan ja vihdoinkin mulla on elämässä ihmisiä,jotka oikeasti välittää musta ja on oikeasti Jumalan perhettä,jotka haluaa auttaa mua kaikinm tavoin.

en oo koskaan kokenu mitään näin ihanaa!!!

olen paljon iloisempi ja rauhallisempi kun olen ollut polttamatta,mikä on ihme ja osoitus siitä,mitä Herra voi tehdä!!
meillä on elävä Jumala joka kuulee meidän rukoukset ja mä olen saanu rukouksiin vastaukset,eli mua eheytetään nyt niin monella tavalla että sitä kaikkea on vaikea edes selittää.

pääasia on että mä tiedän löytäneeni elämäni tarkoituksen ja todellisen vapahtajan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.