IRC-Galleria

TiistaiTiistai 09.04.2024 17:59

Tänään olikin aikaisempi herätys koska oli se psykiatrin aika ja ei mennyt hukkaan ollenkaan vaan olipa todella hyvä käydä juttelemassa tilanteesta ja nyt osaa tuumata vähän jatkoakin tässä mut silti pakko vain päivä kerrallaan edetä ei kaikki ole kohdillaan vielä ja koskaa muutoksista tiedä mutta kuitenkin hyvä käynti ja on todistus tilanteesta toiselle taholle nii sekin nyt järjestyi sitten samalla, hieno homma.

Aiemmin vähän enemmän kuin pikkasen harmitti kun säädin pyörästä yhden jutun ja heti tuli jotain ihme vikaa&rahan menoa. . .kiukutti kieltämättä ku mieluummi pyöräilen ku kävelen. . .

Noh myöhemmin pikkasen sitä rassasin ja en tod tiedä mitä tapahtui mutta nyt toimii eikä pidä rutinaa tms :O
Testasin vielä kun kävin pikaa kaupalla nii toimii oikein mut hyvä niin mieli on leppoisampi nyt ja toistaiseksi säästän takavanteen hinnan :)
Ei uusi hirmu kallis ole ja jossain vaiheessa uusittava mutta nyt mennää näillä nii kauan ku voidaan ^^

Tietsikkaan odotan yhtä osaa että saa valjastaa sen tämän hitaan tilalle nii voi katsoa paremmin videoita yms ku tämä ei ole uusinta uutta ja netti menee vaa raskaammaks nii vähän päivitystä, olisiki varmaa ok elvyttää tuo harrastus taas kunnolla nii illoiksi olisi tekemistä ja taidot mitkä nyt on nii pysyisi hyppysissä mutta asia kerrallaan :)

Tietyissä asioissa toivon ihmettä. . .elämä on kohtuuttomasti riistänyt tärkeää minulta joten takaisinmaksukin olisi paikallaan kiitos, olen hyvän ansainnut koska teen myös hyvää paitsi jos erehdyt pettämään luottamuksen, epäkunnioitat yms. . se on goodbye sitten.

Olen arvokas juuri tälläisena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.