IRC-Galleria

HuomentaKeskiviikko 10.04.2024 10:10

Yö meni vähän levottomasti olin myllännyt petini aivan kunnolla ja unet pätki mutta mitä näin oli lähinnä hauskaa ja eeppistä sekoitusta mutta hyvä niin :D
Ilman lääkkeitä aloin unille ja saattoi olla virhe mut yö on takana ja uusi päivä edessä ja kahvetta nautin tässä, olen kyllä tyytyväinen eiliseen vastaanottokäyntiin koska se ihminen ymmärtää ja on asiallinen toisin kuten monet muut ja saikkua kesäkuun loppuun sopii hyvin koska ei olla vielä selvillä vesillä tässä ja tiedän sen ilman ammattilaistakin, ystäväkin joka on ihan liveystävä vaikka harvoin nähdään on ollut syystäkin huolissaan ja ymmärrän häntä hyvin koska on osattava ajatella toisenki näkökulmasta varsinkin kun kyseessä on tärkeä ja rakas ihminen ja fiksu.

Nyt olis kahvit juotu ja kevyt aamupala nautiskeltu näillä pärjään päivän ateriaan asti hyvin plus lääkkeet otettu ja sinkki, se tuntuu iho-ongelmiin auttavan kun peukalosta hilseili iho irti aiemmin mutta on paranemassa hyvin eli jotain apua plus tuo sinkki piristää ainakin mua :)

Niin ja saa nähdä että ottaa yksi ihminen huomenna yhteyttä kuten aikoi. . häntäkin pidin suuressa arvossa ja kovin rakastin mutta järjenvastainen valinta häneltä laimensi kaikkea. .en voi järjellä ymmärtää että täys mulkku ja mätä persoona otetaan takaisin kun parempaa on saatavilla. .hohhoi. . tiedän mitä pahaa se tyyppi on tehnyt enkä voi sietää sen olemassa oloa -_- todella typerä valinta.

Mut niih paha pois ilmasta ei kaivata huonoa energiaa siitä tulee vaan paha mieli ja se ei nyt sopisi ollenkaa vaan kaikkee hyvää hyville persoonille ja rakkaille ystäville tähän päivään :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.