IRC-Galleria

Taiteellisempi osasto

Kuvia itsestä ja muista sekä itseä ja muita materiaalina käyttäen ihmisestä yleensä, maisemia, tarkoituksellisen tärähtäneitä omakuvia ja muita nykyihmisen psyyken tutkielmia, häivytettyä huutoa ja korostuneita kuiskauksia. Öh. Symboleja. Kuva on väline niin kuin sanakin...

Nuoruudessa harrastin valokuvausta, mutta jossain vaiheessa se alkoi käydä rasittavaksikin, kun huomasin katselevani tilanteita ja esineitä linssin läpi sen sijaan että olisin kohdannut ne, elänyt niissä osallistujana. Lopullinen niitti oli kahden järjestelmäkameran ja noin kymmenen täyteen kuvatun rullan katoaminen interrailin paluumatkalla. Ihan oikein mulle. Siihen loppui valokuvausharrastus.

Useita vuosia myöhemmin tuli hankittua digijärkkäri ja vaikka en enää harrasta kuvausta niin tosissani, ja reissuille lähtiessä jätän kameran mieluiten kotiin tai ainakin kuvaan maltillisesti, onhan niitä kuitenkin tullut räpsittyä. Laitetaan tänne. :)

Trikkikuvaa tai päällekkäiskuvia en käytä. Kuvien rajausta ja väritystä voin kyllä säätää. Varsinkin täällä taiteellisella osastolla... Kuvia lisätään kun ehditään... Voin sitten vanhana palata katsomaan mitä on tullut tehtyä. Jos tietokoneet ja galtsu on vielä olemassa.

Sic transit gloria mundi.

« Edellinen sivu (1/3)
« Edellinen sivu (1/3)